Monday, January 30, 2012

Зміни в Політиці конфіденційності й Загальних положеннях та умовах Google

Цей лист відображається некоректно?
Перегляньте його у своєму веб-переглядачі.

Шановний користувач Google,

Ми відмовляємося від понад 60-ти різних політик конфіденційності в службах Google і замінюємо їх єдиною – набагато коротшою й легшою для сприйняття. Нова політика охоплює різноманітні продукти й функції, відображаючи наше бажання зробити взаємодію з продуктами Google дуже простою й інтуїтивною.

Ми переконані, що це важливо, тому приділіть кілька хвилин, щоб прочитати оновлену Політику конфіденційності й Загальні положення та умови на сторінці http://www.google.com/policies. Ці зміни почнуть діяти з 1 березня 2012 року.


Єдина політика, однаковий досвід користування Google
Легко працювати з різними продуктами Спеціально для Вас Легко ділитися та співпрацювати
Легко працювати з різними продуктами

Нова політика відображає наше бажання спростити користування службами, щоб Ви отримували потрібний вміст тоді, коли він Вам потрібен. Наприклад, Ви читали електронний лист і згадали, що треба внести в розклад родинну подію, або знайшли улюблене відео, яким хочете поділитися, – ми хочемо, щоб Ви могли легко переміщатись між Gmail, Календарем, Пошуком, YouTube чи будь-якими іншими потрібними службами.

Спеціально для Вас

Якщо Ви ввійшли в обліковий запис Google, ми можемо, для прикладу, пропонувати пошукові запити чи підбирати для Вас результати пошуку, виходячи із зацікавлень, які Ви вказали в Google+, Gmail і YouTube. Ми краще розумітимемо, яку модель Pink або Jaguar Ви шукаєте, і швидше покажемо Вам результати.

Легко ділитися та співпрацювати

Коли Ви публікуєте чи створюєте документ онлайн, Ви часто хочете, щоб інші бачили й доповнювали його. Запам’ятовуючи контактну інформацію людей, яким Ви хочете надати доступ, ми робимо так, щоб Ви могли легко поділитися в будь-якому продукті або службі Google за допомогою мінімальної кількості кліків і помилок.


Ми продовжуємо захищати Вашу конфіденційність

Ми прагнемо забезпечити якомога більшу прозорість і можливість вибору за допомогою таких продуктів, як Інформаційна панель Google та Менеджер налаштувань оголошень, а також інших інструментів. Наші принципи конфіденційності залишаються незмінними. Ми ніколи не продамо Вашу особисту інформацію та не надамо до неї доступ без Вашого дозволу (окрім рідкісних випадків, як-от дійсних офіційних запитів).

Маєте запитання?
У нас є відповіді.

Ознайомтеся з нашими поширеними запитаннями на сторінці http://www.google.com/policies/faq, щоб дізнатися більше про зміни. (Ми припускаємо, що наші користувачі можуть мати як одне, так і десятки запитань).


Сповіщення про зміни

1 березня 2012 р. почнуть діяти нова Політика конфіденційності й Загальні положення та умови. Якщо Ви продовжуватимете користуватися Google після цих змін, Ви робитимете це згідно з новою Політикою конфіденційності й Загальними положеннями та умовами.

Не потрібно відповідати на цей лист. З цієї електронної адреси відповіді не надсилаються. Ніколи не вводьте пароль Облікового запису Google, коли переходите за посиланням в електронному листі чи повідомленні чату на сайт, якому не довіряєте. Натомість перейдіть безпосередньо на сайт, наприклад, mail.google.com або www.google.com/accounts/. Google ніколи не звернеться до Вас електронною поштою з проханням надати пароль або іншу закриту інформацію.

No comments: